Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Crepi.nl
banner image

Realisaties crepi werken

Benieuwd naar hoe crepi eruitziet op een afgewerkte gevel? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Blijf dan hier en bekijk onderstaande foto’s van afgeronde projecten met sierpleister.

 

Hedendaagse projecten in gevelbepleistering

Door toevoeging van zwarte kozijnen in combinatie met witte crepi, krijgt dit huis een extra moderne uitstraling. Ook de dakrand werd minimalistisch afgewerkt in hetzelfde kleur als de raamprofielen.

Crepi voorbeeld

 

Crepi zorgt ervoor dat je gevel beschermd is tegen vocht. Daarnaast wordt hij ook luchtdicht gemaakt. Dit huis is een mooi voorbeeld van hoe gevelbepleistering kan zorgen voor een hedendaagse en egale uitstraling van je gevel bij renovatie. Meerdere hoeken en uitsteken zijn geen enkel probleem.

crepi voorbeelden

 

gevel crepi

 

Voorbeelden crepi

 

Crepi is ook te verkrijgen in grijze tinten. Om de grote vlakken te breken werd er bij onderstaande woning gekozen voor twee verschillende kleurtinten.

gevel grijze crepi

 

Gevelbepleistering past ook perfect bij huizen met een landelijke look. Bij onderstaande woning werd gekozen voor een ruwe afwerking.

landelijk huis gevelbepleistering

 

Ook een gladde afwerking gaat prima samen bij een landelijke woning. Bij onderstaande renovatie werd gekozen voor zachte wittinten die ook terug te vinden zijn in de raamprofielen.

crepi landelijk huis

 

Crepi is verkrijgbaar in meer dan 800 kleuren. Wat dacht je van deze mooie frambooskleurige muur? Een mooi afgewerkte gevel met een warme uitstraling.

crepi gevel kleur

Zin gekregen om te beginnen aan jouw project? Vraag dan meer info en prijzen aan op maat van jouw woning bij de aangesloten vakmannen van crepi.nl. Het zijn specialisten in hun vak die je verder kunnen helpen. Vraag hier gratis en vrijblijvend info en prijzen aan.

 

Offertes op maat van jouw project ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in je buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde gevelwerkers